Irodai ügyfélfogadás időpontfoglalással
hétfő, szerda

11:00 – 17:00 > időpontfoglalás

Igazolófüzet leadása a postaládába
munkanapokon

8:00 – 17:00

A legtöbben nem pusztán a természetjárás öröméért járják végig a kéktúrákat, hanem azért, hogy a teljesítésért jelvényt és elismerő oklevelet kaphassanak, sőt! Hozzájárulásukat követően egy nyilvános listára is felkerül a nevük. Szakmai nyelven szólva ugyanis a kéktúra egy jelvényszerző, útvonalkövető túramozgalom. Ha téged is motivál az elismerések begyűjtése, akkor a következő tennivalók vonatkoznak rád.

Miután befejezted a kéktúrázást, juttasd el az igazolófüzetedet a Magyar Természetjáró Szövetséghez! Ezt megteheted postai úton vagy személyesen.

  • Postacímünk: 1244 Budapest, Pf. 846.
  • Irodánkat az Európa Center Irodaházban találod a 1075 Budapest, Károly körút 11. szám alatt. Az épület recepcióján elhelyeztünk egy postaládát, ahová hétköznap 8:00-17:00 között bedobhatod az igazolófüzeted.
Figyelem!

Az irodaház főbejárata 2023. augusztus 4-től szeptember 4-ig felújítási munkálatok miatt zárva lesz, ezért az ügyfélfogadás bejárata és a Kéktúra-doboz is új helyre kerül addig. Ezen időszakon belül augusztus 11-től 21-ig az ügyfélfogadásra, illetve Kéktúra-jelvény átvételére érkezőnek az irodahát hátsó, Asbóth utcai bejáratát kell használniuk.


Kérjük, hogy a nevedet az elérhetőségeidet és a dátumokat olvashatóan töltsd ki! Ez nemcsak az ellenőröknek és nekünk segítség, hanem neked is, hiszen évek múltán jobb egy esztétikus füzetet fellapozva nosztalgiázni, mint azon töprengeni, hogy mikor merre jártál.

Kézhezvétel után adunk a füzetednek egy érkeztetési dátumot, ami az időrendiség miatt szükséges. Alapesetben 2-3 hét alatt dolgozzák fel a füzetedet ellenőreink, bár adódhat ennél hosszabb átfutási idő is, például ősszel, amikor egyszerre többen fejezik be a kéktúrázást. Hogy milyen szempontok szerint ellenőrzik füzetedet azt a Híreink között, és hogy mi történik azt követően, azt pedig az Elismerés átvétele menüpont alatt találod.