Hír

Ellenőri tapasztalatok 45. rész

Ellenőri tapasztalatok | 2024.01.05.
Ellenőri tapasztalatok 45. rész

Az új évet is a szokásos vegyes válogatással kezdjük, a beérkezett füzetekből szemezgetve.


Ha bárki a sajátjára ismer, akkor az nem a véletlen műve. Hogy elkerüld az alapvető hibákat, érdemes elolvasni a tudnivalókat a kektura.hu Tudástárában.

Ezen túl, az egyes szakaszok és a Figyelmeztetések oldalon hasznos lehet előre tájékozódni azokról a változásokról, amelyek az igazolófüzetünk kiadása óta történtek (pl. újabb bélyegzőhelyek, megváltozott nyomvonal) vagy azokról a korlátozásokról (pl. vadászat, árvíz miatt), amelyekről jó tudni, mielőtt útnak indulunk.

Jó böngészést kívánunk 2024-re is!

A képre kattintva böngészhető a teljes galéria!

A szerzőről

Csernus Lukács Gábor alig néhány túratársával együtt ott áll az Országos Kéktúra többszörös teljesítőinek dobogóján: tizenháromszor járta végig az Írott-kő és Hollóháza között húzódó túraútvonalat, kétszer az Országos Kékkört. Gyakorlott túrázó tudásával nemcsak a közösségi felületen egyénileg szerveződött kéktúrás csoportokat koordinálja, hanem évek óta önkéntesen ellenőrzi a teljesítők igazolófüzeteit. Rovatunkban Gábor az igazolófüzetekben látott pozitív és negatív példák bemutatásával nyújt segítséget kezdő és haladó kéktúrázóknak egyaránt.


Top kulcsszavak
Kapcsolódó tartalmak