Hír

Ellenőri tapasztalatok 15. rész

Ellenőri tapasztalatok | Szerző: Csernus-Lukács Gábor | 2021.10.15.
Ellenőri tapasztalatok 15. rész

A mai válogatásban is hoztam követendő és elkerülendő példákat. Ha sima, gyors bírálatra vágytok, akkor fogadjátok meg a tanácsaimat, mert ezzel nem csak nekünk, ellenőröknek lesz gyors és élménydús a bírálat, de ti is hamarabb kapjátok vissza a sikeresen elbírált füzeteiteket a megérdemelt díjazással együtt.

Egy szép, áttekinthető füzet biztos nem eredményez hosszadalmas és nem mindig sikerrel kecsegtető hiánypótlási folyamatot. Arról nem is beszélve, hogy az őszi teljesítés dömping idején a bírálati folyamatot is meggyorsítja az átláthatóan igazolófüzet.

Követendő példa

Elkerülendő példa


A szerzőről

Csernus Lukács Gábor alig néhány túratársával együtt ott áll az Országos Kéktúra többszörös teljesítőinek dobogóján: tizenkétszer járta végig az Írott-kő és Hollóháza között húzódó túraútvonalat. A gyakorlott túrázó tudásával nemcsak a közösségi felületen egyénileg szerveződött kéktúrás csoportokat koordinálja, hanem évek óta önkéntesen ellenőrzi a teljesítők igazolófüzeteit. Rovatunkban Gábor az igazolófüzetekben látott pozitív és negatív példák bemutatásával nyújt segítséget kezdő és haladó kéktúrázóknak egyaránt.


Top kulcsszavak
Kapcsolódó tartalmak