Hír

Ellenőri tapasztalatok 14. rész

Ellenőri tapasztalatok | Szerző: Csernus Lukács Gábor | 2021.10.01.
Ellenőri tapasztalatok 14. rész

Sorozatunk a kéktúrás igazolófüzeted szabályos vezetéséhez nyújt segítséget. A kéthetenként megjelenő összeállításban nemcsak követendő, hanem elkerülendő példákkal is találkozhatsz, hiszen azokból is rengeteget lehet tanulni.

Tapasztalatom szerint a legtöbb hibalehetőség már akkor megelőzhető, amikor még egyetlen lépést sem tettél a kéktúra útvonalán. Azt kérdezed, hogyan? Úgy, hogy az igazolás elvárt módjáról írt pár bekezdést elolvasod a füzeted elején. Ha követed az ott leírtakat, akkor sok utólagos kellemetlenségtől megkíméled magad.

Követendő példák

Elkerülendő példák

ÉrdekességekA szerzőről

Csernus Lukács Gábor alig néhány túratársával együtt ott áll az Országos Kéktúra többszörös teljesítőinek dobogóján: tizenkétszer járta végig az Írott-kő és Hollóháza között húzódó túraútvonalat. A gyakorlott túrázó tudásával nemcsak a közösségi felületen egyénileg szerveződött kéktúrás csoportokat koordinálja, hanem évek óta önkéntesen ellenőrzi a teljesítők igazolófüzeteit. Rovatunkban Gábor az igazolófüzetekben látott pozitív és negatív példák bemutatásával nyújt segítséget kezdő és haladó kéktúrázóknak egyaránt.


Top kulcsszavak
Kapcsolódó tartalmak