Hír

Ellenőri tapasztalatok 12. rész

Ellenőri tapasztalatok | Szerző: Csernus-Lukács Gábor | 2021.09.03.
Ellenőri tapasztalatok 12. rész

Az összeállításban gyakorlati életből hozott példákon keresztül szeretnék segítséget nyújtani a kezdő és haladó kéktúrázóknak a szabályos bélyegzéshez.

A sorozat minden részében – és nincs ez másképp most sem – kihangsúlyozom, hogy a legtöbb hiba elkerülhető akkor, ha előzetesen tájékozódsz. Erre lehetőséget ad a kéktúra igazolófüzetedben található Gyakran Ismételt Kérdések rész, az Ellenőri tapasztalatok című sorozat, és a honlap Tudástár anyagai. Ha úgy érzed, hogy ezek egyikén sem találsz választ a kérdéseidre, akkor keress minket ezen a bejelentő felületen vagy a Kéktúra hivatalos facebook oldalán.

Követendő példák

Elkerülendő példákKuriózumok
A szerzőről

Csernus Lukács Gábor alig néhány túratársával együtt ott áll az Országos Kéktúra többszörös teljesítőinek dobogóján: tizenkétszer járta végig az Írott-kő és Hollóháza között húzódó túraútvonalat. A gyakorlott túrázó tudásával nemcsak a közösségi felületen egyénileg szerveződött kéktúrás csoportokat koordinálja, hanem évek óta önkéntesen ellenőrzi a teljesítők igazolófüzeteit. Rovatunkban Gábor az igazolófüzetekben látott pozitív és negatív példák bemutatásával nyújt segítséget kezdő és haladó kéktúrázóknak egyaránt.


Top kulcsszavak
Kapcsolódó tartalmak