Hír

Számítunk a tapasztalataira!

Közérdekű | 2022.05.03.
Számítunk a tapasztalataira!

A Magyar Természetjáró Szövetség kérdőíve az Országos Kékkör fejlesztéséért

Az országot körbejáró, kék sávval jelölt egybefüggő turistaút, az Országos Kékkör és a rá épülő jelvényszerző túramozgalmak fenntartása és fejlesztése a természetjárás kiemelt feladata. A Magyar Természetjáró Szövetség, mint az útvonal és a túramozgalom fenntartója és működtetője, a természetjáró egyesületek és az elkötelezett túrázók figyelme, munkája és tapasztalata egyaránt szükséges az út éltetéséhez.

Évente több ezer természetjáró dönt úgy, hogy „kéktúrázó” lesz, azaz nekivág az Országos Kéktúra, a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra vagy az Alföldi Kéktúra (együtt Országos Kékkör) teljesítésének. A kéktúrázók a bélyegzőlenyomatokon és a kilométereken kívül élményeket és tapasztalatokat is gyűjtenek az útvonal végigjárása és infrastruktúrájának használata során. Ez a tudás nagyban hozzájárulhat a Kékkör fejlesztéséhez és a még úton lévők vagy az út előtt állók élményeinek javításához.

Ezeket az információkat gyűjtjük kérdőívünkben az Országos Kékkör fejlesztése érdekében. Amennyiben igazoltan teljesítette valamelyik vagy akár mindegyik kéktúrát és szívesen megosztja a kéktúrázás során szerzett tapasztalatait, benyomásait, kérjük töltse ki május 31-ig az alábbi kérdőívet.

Kérdőív: ide kattintva tölthető ki

Top kulcsszavak
Kapcsolódó tartalmak