Hír

Március 16-án újranyit a személyes ügyfélszolgálat

Közérdekű | 2022.03.09.
Március 16-án újranyit a személyes ügyfélszolgálat

Tájékoztatunk, hogy 2022. 03.16-án újranyitjuk a személyes ügyfélszolgálatunkat. Heti kétszer, hétfői és szerdai munkanapokon, 12:00-18:00 között, előre egyeztetett időpontban várunk téged az Európa Center irodaházban. Címünk: 1075 Budapest, Károly körút 11. Irodánkat a recepción történő bejelentkezést követően tudod megközelíteni.

Kollégáink az alábbi kéktúrás ügyekben állnak a rendelkezésedre:

  • teljesítés átvétele
  • hiánypótlás
  • Gyermekkéktúra elbírálása

Időpontfoglaláshoz kattints erre a linkre.

A 15 percenként előre foglalt időpontokra érkezők ügyintézése esetenként elhúzódhat, ezért ilyen esetben kérjük, hogy várakozz türelemmel!

Ha véletlenül elfelejtettél előre bejelentkezni, akkor természetesen sort kerítünk az ügyintézésre a rendelkezésre álló, ügyfél nélküli pillanatokban. Ez viszont azzal járhat, hogy sajnos várakoznod kell.

A kéktúrás igazolófüzeted leadására rendszeresítettünk egy zárt postaládát, ami az Európa Center irodaház bejáratánál található. Ehhez a néhány pillanatig tartó művelethez nem kell előre időpontot foglalni, ugyanis hétfőtől péntekig 9:00-18:00 között bármikor bedobhatod a füzetedet. A heti több alkalommal ürített postaládát a 1075 Budapest, Károly körút 11. szám alatt találod.

Az Alföldi, az Országos és a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra igazoló-füzeteit irodánkban személyesen nem tudod megvásárolni. Helyette ajánljuk figyelmedbe a Turistashopot és a következő viszonteladók üzleteit: Cartographia, Térkép-Center, Geotrek, Tengerszem túrabolt valamint a Decathlon áruházak. Mivel az utóbbi években jelentősen megnőtt az érdeklődés a kéktúrázás iránt, ezért érdemes előzetesen tájékozódni afelől, hogy van-e bolti készleten az igazoló-füzetekből.

A fentiek figyelembevételével várunk ismét személyesen kéktúra ügyfélszolgálatunkon!

Top kulcsszavak
Kapcsolódó tartalmak