Hír

Ellenőri tapasztalatok 48. rész

Ellenőri tapasztalatok | 2024.04.15.
Ellenőri tapasztalatok 48. rész

Április cikkünkben is helyet kaptak követendő és elkerülendő példák, meg szokás szerint pár érdekesség is. Új és régi igazolófüzetekből is válogatott szerzőnk, Csernus Lukács Gábor.

Akármilyen évjáratú füzet is van a birtokunkban, nyugodtan használhatjuk, csak arra figyeljünk, hogy az aktuális útvonalat kövessük, és a jelenleg elvárt bélyegzőhelyeket érintsük utunk során. A füzet kiadása óta történt útvonalmódosítások miatt a már teljesített szakaszokat természetesen nem kell újra bejárni.

Kellemes böngészést!


A szerzőről

Csernus Lukács Gábor alig néhány túratársával együtt ott áll az Országos Kéktúra többszörös teljesítőinek dobogóján: tizenháromszor járta végig az Írott-kő és Hollóháza között húzódó túraútvonalat, kétszer az Országos Kékkört. Gyakorlott túrázó tudásával nemcsak a közösségi felületen egyénileg szerveződött kéktúrás csoportokat koordinálja, hanem évek óta önkéntesen ellenőrzi a teljesítők igazolófüzeteit. Rovatunkban Gábor az igazolófüzetekben látott pozitív és negatív példák bemutatásával nyújt segítséget kezdő és haladó kéktúrázóknak egyaránt.



Top kulcsszavak
Kapcsolódó tartalmak